Je kunt een armband van goud dragen, je kunt ook een armband van zilver dragen. In beide gevallen kun je er een outfit helemaal compleet mee maken! Toch kan de keuze voor een gouden of zilveren armband een groot effect hebben op jouw uitstraling. We geven je op deze pagina een een aantal nuttige tips voor het dragen van armbanden, en ook waar je goedkoop armbanden van goud en zilver online kunt kopen!

 

In de webshop van IKBENSIERADEN.NL vind je gouden en zilveren armbanden van hoge kwaliteit en toch heel goedkoop. Bekijk direct de huidige collectie.

 

Kies de kleur die bij je past

Wanneer je veel sieraden wilt dragen moet je wel een beetje rekening houden met jouw natuurlijke huidskleur. Wanneer je een getinte huid hebt met gelige tonen zal een gouden armband je doorgaans mooier staan, heb je een lichte huid met een roze tint zal een armband van zilver beter bij je passen. Dit is geen harde regel, als je kiest voor subtiele en elegante sieraden kun je zowel gouden als zilveren armbanden dragen. Naarmate je meer sieraden draagt kies je voor de kleur die het beste past bij jouw huid.

 

Durf een keuze te maken

Stel je ziet op Ikbensieraden.nl een armband van goud en een armband van zilver staan. De prijs is dermate goedkoop dat je ze gerust beide kunt bestellen. Dat betekent niet dat het verstandig is om ze ook beide tegelijkertijd te dragen. Dat geldt voor alle sieraden, zorg dat je kleur en stijl op elkaar afstemt. Goud bij goud, zilver bij zilver. En ook het design telt mee, eenvoudige sieraden passen goed samen, extravagante sieraden ook. Kijk altijd naar het geheel, niet naar elk sieraad apart.

 

Wanneer kiezen voor een gouden armband?

Bij vintage kleding en bohemian stijl kleding zal een gouden armband doorgaans het mooiste uitkomen. Je kunt daarbij spelen met symmetrie van de sieraden, en ook de bewerking. Kleine details en zelfs oneffenheden kunnen prachtig zijn op een gouden armband in combinatie met extravagante kleding. Wanneer de sieraden te eenvoudig zijn in verhouding met de rest van de outfit vallen ze weg in het geheel. Kijk daarom hier voor goedkope gouden of goudkleurige armbanden.

 

Wanneer kiezen voor een zilveren armband?

Zilver en strak gaan hand in hand, wanneer jij als stijlicoon voor de dag wilt komen zul je dat met een zilveren armband zeker bereiken. Beperk je niet tot edelmetaal, zilver past uitstekend bij diamanten en (goedkope) stenen die op diamant lijken. De schittering van juwelen komt het beste tot zijn recht in combinatie met zilver. Een zilveren armband staat vaak het mooiste wanneer je een jurk draagt die niet al teveel franje heeft.

 

Licht aan, licht uit

Bij zonlicht is een gouden armband ideaal, bij een maanlicht komt een zilveren armband het beste tot zijn recht. Dus bij zonsondergang warme tinten, en later in de disco of bij een afterparty ga je voor koel. Gelukkig hoef je bij de selectie van de webshop Ikbensieraden.nl niet te kiezen, de prijzen zijn zo goedkoop dat je voor elke gelegenheid een andere keuze kunt maken.

 

Bekijk direct alle armbanden van goud en zilver op Ikbensieraden.nl.