Een speen is een erg geliefd artikel voor elke baby, wanneer een baby zijn speen niet heeft kan die al gauw gaan huilen. Hierdoor is het dan ook erg handig om een speenkoord te hebben, dit koord kan er namelijk voor zorgen dat jouw baby ten alle tijden zijn speen binnen handbereik heeft. Aan het speenkoord zit namelijk een clipje waardoor het koord vastgemaakt kan worden aan de kleren, hierdoor kan de baby gemakkelijk zijn speen weer terug pakken. Dit is natuurlijk erg handig aangezien een baby erg vaak zijn speen laat vallen uit de handen of uit de mond, in plaats van dat jij dan de hele tijd de speen moet oppakken van de grond en eventueel ook schoonmaken blijft de speen in de buurt van je baby. Hierdoor blijft de speen dan ook een stuk schoner en dit scheelt jou weer tijd. Daarom is een speenkoord enorm handig en erg populair onder moeders met baby’s aangezien die ervaren hoe vervelend het kan zijn wanneer je telkens de speen moet oprapen van de grond. 

Persoonlijk koord 

Een speenkoord is dus enorm handig voor baby’s en kleine kinderen die nogal vaak de speen uit de mond laten vallen. Om de speenkoorden wat persoonlijker te maken kun je er ook voor kiezen om een speenkoord met naam voor je baby te kopen. Als je meerdere baby’s hebt dan zal je nooit meer de spenen door elkaar halen. Naast dat het handig is om een speenkoord met naam te hebben, is het natuurlijk ook een enorm leuke musthave voor je kind én voor jezelf.

Het leukste kraamcadeau

is er iemand uit je omgeving bevallen van een baby en ben je nog op zoek naar een uniek kraamcadeau? Kies er dan voor om een speenkoord met naam te geven. Zoals eerder beschreven is een speenkoord met naam een enorm handig kraamcadeau en het is heel persoonlijk. Het zal daarom altijd goed in de smaak vallen bij de ouders van de baby en het is een keer wat anders dan een kledingstuk geven. Een speenkoord als kraamcadeau geven is daarom een goede optie!