De dagen worden korter, het weer wordt grauwer, het wordt kouder buiten en de feestdagen komen er weer aan. Helaas maar waar zijn dit allemaal tekenen dat de winter in aantocht is. Maar ieder nadeel heeft natuurlijk zijn voordeel; de wintercollecties liggen weer volop overal in de winkels. Dat betekent dat het weer tijd is om te shoppen. Maar hoe ben je nou deze winter weer helemaal bij met de laatste mode? Juist, door deze blog te lezen.

Dierenprintjes

Dierenprintjes zijn het helemaal dit najaar. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bedrukt vinden op een t-shirts of beter nog op een lekkere dikke gevoerde sweater. Sokken, jurkjes, broeken, een legging, truien het maakt niet als er maar een dieren printje op staat. De kinderkleding mag lekker speels zijn.

Organisch

Anno 2018 is het milieu natuurlijk een groot struikelblok in de maatschappij. Er wordt op allerlei fronten rekening gehouden met het milieu. Het is al een tijdje hip in de volwassene mode. Maar ook in de kindermode zal er veel meer aandacht voor zijn dit jaar. En dat mag ook wel, uiteindelijk helpen alle kleine beetjes. Naast dat het goed is voor het milieu zijn organische katoen soorten vaak ook heel mooi van kwaliteit en kleur. Organische stoffen hebben vaak hele mooie natuurlijke kleuren zoals beige en groen.

Winterjassen

Zowel meisjes winterjassen als jongens winterjassen zijn heel belangrijk het aankomende seizoen. Het is helemaal hip om een winterjas te hebben in een lekker vellekleur. Kleuren zoals geel, oranje en legergroen zullen het dan ook uitstekend doen dit seizoen. Ook is het model erg belangrijk; dikke dons gevoerde jassen zullen de boventoon voeren. Maar ook bomberjacks en parka’s gaan we veel terugzien dit jaar. Jouw kind kan er dus deze winter lekker warm en toch modieus bij lopen.