Dat jij er goed uitziet deze winter is minstens net zo belangrijk als dat jouw kind er weer volgens de laatste mode bijloopt. Hoe schattig is het als jouw kind helemaal de show steelt op een verjaardag? Of wanneer jullie op zondagmiddag door de stad banjeren en jullie worden nagestaard omdat jullie kind er zo tof uitziet? Met de tips over de trends voor aankomende winter die je in deze blog vindt, gaat dat geheid gebeuren. Over mode valt namelijk niet te twisten!

Kleurrijke streetwear

Om in de winter een beetje kleur te geven aan de straten koop je een jongens winterjas deze winter in een flitsende kleur. Een lekker stoer jack in de kleur geel of oranje. Oranje, geel en groen zijn de kleuren die de straten zullen vullen deze zomer. Deze look maak je helemaal af met een paar supertoffe sneakers, een hoodie met capuchon en een licht gekleurde jeans.

 

Casual smart

Met een casual look zal jouw kind deze winter ook de show stelen. Zeker op gelegenheden als kerst en oud en nieuw zijn deze outfits helemaal gepast. Doe jouw zoon een mooie chino aan met een mooie wollen trui en een overhemd eronder. Om deze look af te maken doe je daar natuurlijk ook nog een paar mooie suède schoenen onder. Jouw kind zal er met deze look beter uitzien dan de meeste volwassenen.

Creativiteit

Kinder kleding staat deze winter in het teken van creativiteit. Kinderen zitten vaak midden in hun creatieve ontdekking. Daarom is het leuk om daar iets mee te doen. Koop een aantal mooie basics en ga samen met jouw kind aan de slag. Maak er een waar kunstwerk van, kinderen zullen ook nog eens super trots zijn op het feit dat ze hun eigen creaties dragen.