Momenteel zitten we in de koude tijd van het jaar. Normaal trekken we dan de winterjas uit de kast, de dikke truien en sokken. Timberland staat vooral bekend om haar winterschoenen. De schoenen geven comfort in de winter, maar zijn vooral ook heel stijlvol.

Kwaliteiten van timberland schoenen

De modellen die speciaal zijn ontwikkeld voor het winterseizoen zijn van hoge kwaliteit. Alle schoenen bevatten materiaal waardoor de schoen water dicht. Geschikt dus voor de stoere buitenman!  De schoenen zijn gemaakt van leer en wat speciaal is, is dat de veters duurzaam zijn. De veters zijn namelijk gemaakt van plastic flessen die gerecycled zijn. Verder zijn de zolen stevig en zorgen ze voor veel grip. Je kunt met deze schoenen dus ook lange wandelingen maken zonder pijn te krijgen. Maar ook voor degene die niet van die stoere natuur en bergbeklimmen houden, is de schoen vooral mega stijlvol. De schoen geeft jou een casual look waarmee je voor de da kunt komen.

Verschillende modellen

Timberland heeft verschillende modellen schoenen. De bekende Timberland’s zijn 6-inch lang, maar voor de liefhebbers bestaan er ook korte modellen. Ook zien we verschillende kleuren terug. We kennen natuurlijk de geel/bruine kleur, maar de schoenen zijn ook te verkrijgen in verschillende kleuren zwart, donkerbruin en cognac. Ook heeft iedere schoen een verschillend patroon. Wil je inspiratie op doen of ben je benieuwd? Op www.suitable.be kun je de collectie van Timberland bekijken waaronder de schoenen. Deze website is gespecialiseerd in casual herkenkleding en voor een complete outfit zit je daar dus wel goed. Tevens kun je gebruik maken van gratis verzendkosten.

Combineren

Kortom, Timberland schoenen geven een stoere, casual en trendy uitstraling. Combineer de schoenen met een slim-fit broek en een mooie trui en jouw winter outfit is compleet. Timberland schoenen staan ook heel mooi met een mooie lange herenjas. Eigenlijk kun je schoen met heel veel kleding combineren en het staat het iedereen goed! Gaan we jou binnenkort zien met Timberland’s?