boxershorts Dann Hensums-a4Houd je van dating en ga je graag de uitdaging aan, of vind je dat aan de andere kant nog wat spannend en zorg je graag voor een goede back-up? Met de boxers van Dann Hensums zorg je er in ieder geval voor dat het aan je ondergoed niet zal liggen, dit draagt sterk bij aan je zelfvertrouwen.

Mannen ondergoed

Dann Hensums is gespecialiseerd in mannen ondergoed, je hebt er de keuze uit een groot aantal verschillende kleuren voor de boxers. Aan de andere kant kun je wegblijven van de felle prints en andere opvallende patronen, waar ook de vrouwen helemaal niet op zitten te wachten. Je maakt met het mannen ondergoed van Hensums een verstandige keuze, waarmee je stijlvol voor de dag kunt komen. Daarnaast zijn de boxers gemaakt van Lycra, waardoor je kunt rekenen op een uitstekende pasvorm. Het elastaan in de boxer zorgt ervoor dat de pasvorm ook na een paar keer wassen behouden blijft, waardoor je daar moeiteloos langer gebruik van kunt maken.

Zekerheid dankzij je ondergoed

Het unieke van de boxers van Dann Hensums is dat ze bijdragen aan een zelfverzekerde uitstraling, ze zorgen voor een stuk zekerheid. Wat dat betreft kun je de mannen die gebruik maken van het heren ondergoed van Dann Hensums er eenvoudig tussenuit halen. Wil je zelf ook werken aan je zelfvertrouwen en de manier waarop je op anderen overkomt? Ondanks dat je het wellicht niet zo verwachten is het verstandig om van start te gaan met je boxershort, je zorgt er met het ondergoed van Hensums voor dat je basis in ieder geval goed is.

Wassen en drogen

Het is uiteraard van belang om de boxershorts van Dann Hensums op de juiste manier te wassen, om de lycra materialen zo lang mogelijk van goede kwaliteit te houden. Dit betekent onder andere dat je de boxers kunt wassen op lage temperaturen, voorkom in ieder geval 60 graden of meer. Bovendien stop je de boxers van Dann Hensums niet in de droger, deze hang je gewoon aan de lijn op het moment dat je ze wilt drogen.