Als je met een kindje onderweg bent heb je nou je eenmaal veel nodig. Je zult veel babyartikelen mee moeten schouwen zoals flessen, luiers, doekjes enzovoort. Daarvoor zijn er natuurlijk superhandige luiertassen. Ze zijn vaak praktisch maar helaas vaak zo niet mooi. Als je als ouder onderweg bent is er in onze ogen geen reden om het ook niet in stijl te doen. Met een trendy luiertas kun je al het benodigde meenemen en er ook goed bij uitzien. Een mooie luiertas kun je ook voor andere gelegenheden gebruiken, of combineren waardoor je veel meer aan je tas hebt. Je wilt eigenlijk een luiertas die er niet uitziet als een luiertas. Dit zijn onze top 4 stijlvolle luiertassen.

Luiertassen van Cowboysbag

De luiertassen van Cowboysbags zien er niet uit als luiertassen maar hebben wel alle gemak van een normale luiertas. De binnenkant van de zak zit vol met verschillende vakken waarmee je alle in kwijt kunt. De tas komt ook een verschoonmatje. De tas is aan de binnenkant ook waterafstotend waardoor het ook supermakkelijk is schoon te houden. Superhandig voor als er iets in de tas lekt.

Luiertassen van Jumé

Deze tassenmerk is gespecialiseerd in het maken van luiertassen. Dat merkt man ook een aan de veelzijdigheid van deze tassen. Ze maken gebruik van hoogwaardig leer en zijn specifiek ontworpen voor de modebewuste ouder. De tassen worden gemaakt van buffelleder en komen met een allerlei vakken. Sommige tassen kunnen gedragen worden als schoudertas of als rugzak. Dat maakt het niet iets veelzijdiger. Voor al het mooie leer en design betaal je wel €250 of meer.

Luiertassen Zara

Zara stelt nooit teleur que tassen. Daar kun je vrijwel altijd terecht voor mooie tassen en dit is voor hun luiertassen ook niet anders. De linnen luiertas van Zara is aan de binnenkant plastificeert en komt met een extra toilettasje en een verschoonmatje. Het is een superleuke tas met heel veel extra’s. Het ziet er uit als een leuke zomertas of een gewone strandtas.

All-time Favourites

Het Amsterdams merk All-time Favourites maken schoenen, tassen en accessoires. De luiertassen van All-time Favourites zijn super praktisch en net als hun andere producten ook super stijlvol. Omdat het geen babyartikelen merk is zijn te tassen ook ontworpen om er niet zo uit te zien maar met de toegevoegde handigheid van een luiertas.