Reisgadgets zijn enorm handige spullen die goed van pas komen tijdens een vakantie. Je vakantie wordt er een stuk leuker mee. Ze besparen vaak ruimte, omdat je meerdere spullen kunt vervangen door deze ene gadget. Ook is het leuk om je vrienden jaloers te maken met je handy reisgadgets.

UV waterfilterpen

Je komt op vakantie nog wel eens situaties tegen dat je dorst hebt, maar het water toch niet helemaal vertrouwt. Een UV waterfilterpen komt hier dan goed van toepassing! Dit kleine handige apparaatje in de vorm van een pen filter het water dankzij UV-stralen. Je drukt op de knop, roert met de pen door het water en wacht tot er een groen lampje verschijnt. Op deze manier heb je altijd en overal schoon drinkwater in je bezit!

De spork

Een spork is een lepel, mes en vork in één. Het bespaart ruimte in je tas, maar ook afwas. De lepel is lichtgewicht en hittebestendig. Je kan de spork dus ook tijdens het koken gebruiken

Statief voor je camera

Foto’s maken is altijd leuk als aandenken, maar het is jammer als je er zelf niet op kunt staan. Neem daarom een statief voor je camera mee. Er zijn genoeg handige, lichte en draagbare statiefjes in omloop, zodat je in een handomdraai een leuke foto kan maken met jezelf erop.

Een reisventilator

Is het snikheet bij jouw vakantiestemming? Neem dan een piepkleine reisventilator mee, ik weet zeker dat je er nog een plekje voor over hebt. Je zal me dankbaar zijn zodra de zweetdruppels van je hoofd af lopen.

TentFinder

Ben jij bang om je tent kwijt te raken tussen alle andere tentjes? Met de TentFinder kunnen deze twijfels weggevaagd worden. Je hangt een lampje in je tent dat je op afstand kan besturen met een kleine afstandsbediening. Het enige wat je nu niet moet doen is de afstandsbediening vergeten!